Rólam

A budapesti Vendéglátóipari Főiskolán szereztem üzemgazdász végzettséget. Tanulmányaim során a főiskola táplálkozástudományi tanszéke révén pillanthattam be a táplálkozás különleges, szerteágazó világába. Ez alapozta meg a természetes gyógymódok iránti érdeklődésemet. A helyes táplálkozás gyógyító hatása mellett érdeklődésem főként a szervezet méregtelenítése felé fordult. Tanulmányokat folytattam a gyógynövények és az íriszdiagnosztika területén, és ezzel párhuzamosan megismerkedtem a kristályok, a relaxáció egészségre gyakorolt hatásával.

2006-ban kineziológusi, 2013-ban life coach oklevelet szereztem.

1994 óta a soproni Natur Patika Kft. ügyvezetője vagyok. A gyógynövény-kereskedelem mellett a vállalkozás kineziológiai rendelőjében lelki gyógymódokkal foglalkoztam. Napjainkban főként előadásokat, workshopokat tartok a természetes életmóddal, a lelki problémák és a stressz oldásának lehetőségeivel, valamint a tudatos szellemi fejlődéssel kapcsolatos témákban. Gyógynövényismeretet oktatok különböző tanfolyamokon.

A Szepes Mária Alapítvány égisze alatt létrehoztam a soproni Csillagpor Olvasókört, melynek vezetőjeként elsősorban Szepes Mária műveinek, tanító gondolatainak népszerűsítését tűztem ki célul.