Könyvem

Somogyi Zsuzsanna

Vallomás:

Először csak a fizikai testünket érintő dolgokról terveztem írni. A táplálkozásról, a gyógynövények alkalmazásáról, a salakanyagok és toxinok kivezetéséről, de csakhamar rájöttem, hogy ez kevés. Bárhogyan is fogalmaztam, a lélek mindig előbukkant a láthatatlan szférákból, és azonnal bevonzotta a magasabb szellemi síkokhoz kötődő intuíciós képességünk világát is. Néhány helyen ezekre is kitérek, de részletesebb leírásukat egy következő munkám fogja tartalmazni.

Könyvem megírása mögött három évtized kitartó „kutakodása” áll, állandó tanulás, a módszerek kipróbálása, a tapasztalatok értelmezése és rendszerezése.

Be kell vallanom, hogy most saját magamnak is érdekes áttekinteni ezt az egész folyamatot. Megnézni azt, hogy a kezdetektől, a gyógynövény ismeretektől, hogyan jutottam el a testi-lelki méregtelenítés fontosságáig, módszereinek kipróbálásáig, valamint a gondolatok és a hitvilágunk egészségre gyakorolt hatásának tanulmányozásáig. Mindezek eredményeképpen a gyógynövények – biokémiai hatásán kívül megismert – finom rezgésének „szárnyain” hogyan indult útjára bennem az a gondolat, hogy a kvantummezőt a mesékből ismert „életvíz-tavához” hasonlítsam.

Természetesen kellett hozzá néhány évtized…és persze az ÉLET megismerésére törekvő nyitott szív.

Lapozz bele!

Kattints a könyvre, és olvasd el az első 20 oldalt!

 

Somogyi Zsuzsanna az egyik legkitűnőbb, legalaposabb és leghitelesebb természetgyógyász, akit ismerek.  Könyvét igazi kincsnek tartom, mert ezzel gyakorlatias és logikus útmutatót adott kezünkbe a kulcsfontosságú testi és lelki méregtelenítéshez. Szervezetünk rendszeres, megfelelő „kitakarítása“ testsúlyunk kontrollálásához is nélkülözhetetlen, továbbá kihat hangulatunkra és intuíciónk mértékére is. Szívből ajánlom hát művét, mert meggyőződésem, hogy aki megfogadja a benne olvasható tanácsokat, annak életminősége – minden szempontból – jelentős mértékben javulni fog.

Domján László
agykontrolloktató, az orvostudomány kandidátusa

Kedves Olvasó!

Olyan titkok birodalmába szeretném elkalauzolni Önt, melyek praktikus ötleteikkel segítséget nyújtanak egészsége ápolásában, lelki és szellemi egyensúlya erősítésében, intuíciós csatornája fejlesztésében. Kívánom, hogy legyen ez a tudás az Ön életszemléletének is része, és aktív segítőtársa a mindennapokban.

„Merítsen belőle, váljon egészségére!”

Vélemények

„Miért örülök a Belső tisztaság sugárzó egészség című könyv megjelenésének? 
A könyv íróját  15 éve ismerem. Előadásait, tanítását hallgatva rászoktam arra, hogy jegyzeteljem amit mond, Számomra mindig sok új és olyan hasznos dolgokról mesélt nagy természteséggel, amit azt gondolom több emberöltőn át és országhatárt nem ismerve lehet csak megszerezni. Szerettem volna minél többet megjegyezni, megérezni ebből a tudásból. Kérdésemre, kérésemre, hogy mikor írja le, a válasz az volt, már dolgozik rajta..És valóban így volt, elkészült, kézbe foghatjuk olvashatjuk. Szívből ajánlom ezt az összegyűjtött kincset annak, aki meríteni akar az ősi tudásból. Köszönöm! ”  
Szabó Ágnes
 
„A könyv telis tele van olyan gyakorlati tanácsokkal, amik egy a témában járatlan embert is eligazitanak a böjt és a tisztító kúrák világában. Végig azt éreztem, hogy rábízhatom magam a szerzőre, aki saját tapasztalataiból merít, nem csak a felszínt karcolgatva.”
Edina