Kapcsolat

Ha bármilyen információra szükséged van, amit nem találtál meg a honlapomon,
 az alábbi elérhetőségeimen szívesen állok rendelkezésedre:

Tel.:+36 20 802 7113

[wpforms id=”139″]

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT

A törvényi előírásoknak megfelelően komolyan vesszük az Ön adatainak a védelmét. Az Ön által megadott személyes információkat minden esetben biztonságban tartjuk, tisztességesen kezeljük, harmadik félnek nem adjuk ki. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy adatait a visszaélésektől megvédjük.

MILYEN CÉLOKRA HASZNÁLJUK FEL SZEMÉLYES ADATAIT?

Személyes adatait kizárólag azokra az alábbi célokra használjuk fel:

  • az ajánlatkérésekre adott választ, a kérések feldolgozását és teljesítését
  • tájékoztatás küldését az Ön részére a velünk való kapcsolatról és ügyletekről
  • az érdeklődésére esetleg számot tartó termékeink, szolgáltatásaink, programjaink és kínálatunk bemutatását e-mail-ben, SMS-ben, telefonon, vagy levélben
  • a nyereményjátékokon, versenyeken és egyéb promóciókon való részvételt,

BIZTONSÁG

A birtokunkban lévő személyes adatok védelmét megfelelő szervezeti, technikai és adminisztratív eszközökkel biztosítjuk. Sajnos az interneten, illetve más adattároló rendszereken folyó egyetlen adatátvitel sem tekinthető 100%-ban biztonságosnak. Ha úgy érzi, hogy a velünk való kapcsolattartás már nem biztonságos, kérjük, azonnal értesítsen bennünket a problémáról a kapcsolat menüpont alatt található elérhetőségeken.

MEGŐRZÉS

Személyes adatait mindaddig megőrizzük, amíg az Adatvédelmi Nyilatkozat által meghatározott célok elérése azt szükségessé teszi, kivéve, ha a törvény hosszabb őrzési időszakot tesz lehetővé, illetve ír elő.